Представяне

Доктор Павлов е специалист по гастроентерология с над 10 години опит и професионални интереси в диагностиката, лечението и проследяването на чернодробни, гастроинтестинални и проктологични заболявания. Д-р Павлов не преглежда деца. 

Допълнителна информация: Моля да не се приема храна 4 часа преди преглед и ехография на коремни органи

д-р Калоян Павлов, дм

Всички лекари,Гастроентерология

Запази час онлайн

Професионален опит

Завършва Медицински университет София през 2013 г. През 2018 г. придобива специалност и докторска степен по гастроентерология в Клиника по гастроентерология на УМБАЛ “Царица Йоанна-ИСУЛ” гр. София.

От 2014 до 2018 г. д-р Павлов работи в Клиничен център по Гастроентерология на УМБАЛ “Царица Йоанна-ИСУЛ” гр. София, където придобива екстензивен опит в диагностиката, лечението и проследяването на туморни чернодробни заболявания, вирусни хепатити и усложнения на чернодробната цироза. От 2019 до края на 2023 г. работи в частна клиника във Франция, където се занимава интензивно с гастроинтестинална ендоскопия, колопроктология и диагностика, проследяване и лечение на пациенти с възпалителни чревни заболявания (Крон и улцерозен колит). 

Курсове и следдипломни квалификации

Владее диагностична и терапевтична гастроинтестинална ендоскопия, капсулна ендоскопия, диагностичен абдоминален ултразвук и чернодробна биопсия. 

 Курсове в България, Франция и Белгия по диагностична и интервенционална гастроинтестинална ендоскопия, проктология и капсулна ендоскопия.

Участия в национални и международни конгреси по специалността.

Член на български и френски лекарски съюз, член на Европейска Крон и колит организация (ЕССО) и на Европейско общество за гастроинтестинална ендоскопия (ESGE).